Margreeth van Tilburg

 

Ik ben levensgenieter, ondernemer en moeder van Noa, Sem en Evi. Ik heb een passie voor communicatie, fotografie, bewustwording, reizen en dansen.

Als ondernemer wissel ik uiteenlopende projecten in communicatie af met het coachen en inspireren van vooral vrouwen en jongeren. Op het gebied van hun passie, talenten, de verschillende rollen die ze hebben, persoonlijk leiderschap, hun ondernemerschap en zich krachtig durven laten zien.

Verder fotografeer ik graag - en kun je bij mij terecht voor Fotoshoots : focus portretten, love shoots, shoot your story, branding shoot, mindful photowalk & reisfotografie. 

Ik dans al vanaf jonge leeftijd en heb vanaf mijn 18e altijd veel geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling & bewustwording. Diverse opleidingen gedaan op dit gebied, waaronder mindfulness trainer, reiki, verbindende communicatie (nvc), authentic relating, zen/vipassana meditatie, verbonden ademhaling, tantra, systemisch werk, tao van familie opstellingen, indiase hoofdmassage, lomi lomi massage, kasmirische massage. 

Naast Tantric Dance (opgeleid door Art of Loving) en Kizomba, dans ik regelmatig Ecstatic dance, contact improvisatie, zouk en 5 ritmes.  

Dansen, bewustwording en verbinding helpen mij mijn levensenergie nog meer te laten stromen en mijn speelse, sensuele en passionele kant te omarmen. Ik vind het zo mooi hoe je in verbinding met jezelf en de ander, in het leiden en volgen zo mooi spiegels krijgt in bewustzijn. Op emoties wat leeft er in jou, op grenzen, op andere triggers wat geraakt wordt. Het dansen met mannelijke en vrouwelijke polariteit is zo verreikend en brengt mij zo in mijn kracht met een stromende levensenergie. Gewoon zijn, met aandacht zijn, meebewegen op de energie die in de verbinding en in het moment ontstaat. Het leert me om vrijer, speelser te worden en krachtig te staan & uit te spreken. En dit neem ik ook mee in het dagelijks leven. Ik dans wekelijks en geef regelmatig workshops aan beginners en ervaren dansers, ook speciaal voor jongeren en alleen voor vrouwen. 

Het geeft mij veel energie om mensen op ontspannen manier te laten stralen en in hun kracht te zetten. 

Ik woon in Utrecht met mijn 3 kinderen. Op Vlieland, mijn tweede thuis, heb ik een eigen stilteplek: safaritent Vlieland voor bewustwording, waar ik yoga/dans aan zee, stiltewandelingen, massages en retreats organiseer. 

Spreekt één van mijn activiteiten je aan! Stuur een mail of pb / app of kijk op hipsy waar ik de meeste events communiceer https://hipsy.nl/dancewithlife