Margreeth van Tilburg

Ik ben levensgenieter, ondernemer en moeder van Noa, Sem en Evi. Ik heb een passie voor communicatie, fotografie, bewustwording, reizen en dansen.

 

Als ondernemer wissel ik uiteenlopende projecten in communicatie af met het coachen en inspireren van vooral vrouwen en jongeren. Op het gebied van hun passie, talenten, de verschillende rollen die ze hebben, persoonlijk leiderschap, hun ondernemerschap en zich krachtig durven laten zien. Fotoshoots : focus portretten, love shoots, shoot your story, branding shoot, mindful photowalk  & reisfotografie. 

Ik dans al vanaf jonge leeftijd en heb vanaf mijn 18e altijd veel geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling & bewustwording. Diverse opleidingen gedaan op dit gebied, waaronder mindfulness trainer, reiki, verbindende communicatie, zen/vipassana meditatie, verbonden ademhaling, systemisch werk, indiase hoofdmassage, lomi lomi massage.

 

Vanaf het eerst moment dat ik in aanraking kwam met Tantric Dance voelde ik een yess!! πŸ”₯βœ¨πŸ’ƒπŸ•ΊπŸΌ

Dansen, verbinding en bewustwording gecombineerd. Wat is dit magisch en bijzonder, elke keer weer. Naast Tantric Dance en Kizomba, dans ik regelmatig Ecstatic dance, contact improvisatie en 5 ritmes). 

Tantra en Tantric Dance helpen mij mijn levensenergie nog meer te laten stromen en mijn speelse, sensuele en passionele kant te omarmen. Ik vind het zo mooi hoe je in verbinding met jezelf en de ander, in het leiden en volgen zo mooi spiegels krijgt in bewustzijn. Op emoties wat leeft er in jou, op grenzen, op andere triggers wat geraakt wordt. Het dansen met mannelijke en vrouwelijke polariteit is zo verreikend en brengt mij zo in mijn kracht met een stromende levensenergie. Gewoon zijn, met aandacht zijn, meebewegen op de energie die in de verbinding en in het moment ontstaat. Het leert me om vrijer, speelser te worden en krachtig te staan & uit te spreken. En dit neem ik ook mee in het dagelijks leven. Ik dans wekelijks en geef regelmatig workshops aan beginners en ervaren dansers, ook speciaal voor jongeren en alleen voor vrouwen. 

 

Het geeft mij veel energie om mensen op ontspannen manier te laten stralen en in hun kracht te zetten. 

 

Ik woon in Utrecht met mijn 3 kinderen. Op Vlieland, mijn tweede thuis, heb ik een eigen stilteplek: safaritent Vlieland voor bewustwording, waar ik yoga/dans aan zee, stiltewandelingen, massages en retreats organiseer.