Ervaringen met mijn workshops - trainingen 

 

Lars Sørensen

Tantric Dance met live 🎹 Piano - Dance the polarities

Tantric Dance met live muziek is een magische ervaring. Iedere klank van de piano komt precies op de juiste beweging, je voelt je nog meer gedragen door de muziek. Deze door Margreeth en Arjan vakkundig en liefdevol begeleide Tantric Dance is echt een aanrader. Ik kom zeker terug 

 

Marjolein van Tienhoven

Dance with life - Intensive - 4 luik

Margreeth zet een setting neer die warm en safe voelt, waarin je makkelijk jezelf kunt zijn, ook als dit betekent dat er bijvoorbeeld iets heftigs naar boven komt. Tussen de tantric dances door veel ruimte voor (doorvoelen), reflectie, delen, verbinden. En op het moment dat er duidelijk ongemak wordt ervaren in een dans, komt er begeleiding, om meteen uit te diepen wat daar nou gebeurt. Heel fijn. Naast ook de lol, vreugde en speelsheid, die vanzelf naar boven komt in de vrije en open sfeer. En Margreeth: ik waardeer enorm hoe je het programma afstemt op wat er leeft in de groep. Echt geweldig en inspirerend.

 

Ageeth Hummeling

Dance your Feminine Power (tantric dance women only + cacao)

Wat een bijzonder fijne ervaring!
Onder kundige begeleiding van Margreeth van Tilburg de diepte in met andere vrouwen. Magisch en ontroerend mooi!

 

Wiebe de Haan

Dance with life - Intensive - 4 luik

Wat een heerlijk 4-luik was dit! 4 prachtige avonden met een vaste groep mensen, heerlijk samen dansen, open en in verbinding. Leuk om elkaar zo wat beter te leren kennen en een sterkere verbinding te maken met elkaar, waardoor we samen nog meer kunnen groeien en echt kunnen verdiepen. Onder de warme en zachte leiding van Margreeth, die een hele fijne sfeer neerzet, hebben we een mooie reis gemaakt samen. Erg voor herhaling vatbaar. Dank je Margreeth, voor deze prachtige 4 Luik

 

Marjon Oostveen 

Tantric Dance met live 🎹 Piano - Dance the polarities

Wat een heerlijke tantric dance experience.. Zo fijn begeleid door het gouden duo Margreeth en Arjan. Het voelde magisch, speels, bevrijdend.. Loved it

 

Lindsey Baur  

Dance your feminine power (5-luik)

De eerste sessie van het vijfluik was een groot succes. De cacao ceremonie bracht weer een mooi thema aan de oppervlakte. De begeleiding met geluid en aanraking was erg prettig. Toen het dansen begon werd er veel informatie gegeven, niet alleen over de bewegingen maar ook over wat er getriggerd kan worden en hoe grenzen worden gerespecteerd. Margreeth wist een veilige ruimte te creëren en beantwoordde alle vragen met kalmte en begrip. De dansen waren weer zalig! Er was intimiteit, sensualiteit, flow en ook speelsheid en pret. Ik voelde me na de sessie open, verbonden en er was helderheid. Heel veel dank, Margreeth. Ik kijk uit naar de volgende middag.

 

Rianne Zingel 

Dance with life - Intensive - 4 luik

Niets dan lof! Ik was een complete leek, kwam in een groep met leken en ervaren dansers, maar dat verschil was nergens voelbaar. Mede dankzij de begeleiding van Margreeth, ze voelt haarfijn aan op een avond wat nodig is, wat mag zijn en wat voor een ander moment is. Zacht en stevig. Persoonlijk had ik de 2e keer een doorbraak door te voelen dat ik vanuit zachtheid kan leiden, door mijn energie bij mezelf te houden. Heb ik heel veel aan in het dagelijks leven. Ik ben aangestoken, er gaat nog heel veel meer tantra dansen volgen!

 

Sanne Meijer 

Dance with life - Intensive training - introductie

Wat een heerlijke avond! Margreeth begeleidt de workshop met aandacht, plezier en aanwezigheid. De workshops (ik heb er nu meerdere gevolgd) zijn altijd goed opgebouwd, waarin veel ruimte is voor landen, veiligheid, individuele behoeften, connectie en speelsheid. Alles is welkom en dat voel je ook echt. Ontzettend fijn!

 

Marjan van der Wiel 

Tantric Dance met live Piano - Dance the polarities

Ik voelde mij speels, open, verbonden, onderzoekend, spannend, energiek, vrolijk en geraakt. Het was een bijzondere avond!

 

Sheila Gereke 

Dive into your Feminine Power (tantric dance + cacao

Wat een ontzettende fijne en veilige bedding creëert Margreeth. Ik wilde heel graag verbinden met de zachtheid van alleen vrouwen. De balans omarmen van onze vrouwelijke en mannelijke energie. Zakken in mijn lijf door te dansen vanuit gevoel.

De ruimte in de dansschool in Utrecht was uitstekend hiervoor. De sharing cirkel, de cacaoceremonie, meditaties en het leiden en volgen in de dans waren erg waardevol. De fijne energie van Margreeth waar ik me door gedragen voelde, gehoord, gezien en getroost. Onze kwetsbaarheden mochten er openlijk zijn en daardoor ontstond er een gevoel van vrijheid en opluchting. Ik ging met een grote glimlach naar huis. Bedankt lieve Margreeth!


Hadewych Rijvers 

Tantric Dance

Voor het eerst tantric dance ervaren, ongelooflijk mooi, verrassend, spannend, vreugdevol....
Van het begin tot het eind genoten van de mooie muziek en liefdevolle begeleiding van Margreeth !

 

Mariska van Rooij

Tantric Dance Workshop in de prachtige kapèl in Schijndel

Een hele fijne ervaring gehad. In het begin was het een beetje spannend maar het voelde al snel vertrouwd en veilig in een hele mooie en fijne setting met fijne mensen en heerlijke muziek. Margreeth en Babs-Louise zijn hele lieve mensen en ik kom graag vaker om lekker te dansen.

 

Voor meer reviews kijk opHipsy